Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények 1% Plusz, mely idén is sokaknak segít!

1% Plusz, mely idén is sokaknak segít!

E-mail Nyomtatás PDF

2021-ben se felejtse el felajánlani személyi jövedelemadójának 1%-át a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete számára!

A mögöttünk álló hónapokban minden eddiginél nagyobb energiákat mozgósítottunk humanitárius feladatainak ellátására. A koronavírus-járvány megjelenésekor mindent megtettünk, hogy az alaptevékenységeink (mint a véradóesemények szervezése, szociális ellátórendszer működtetése, elsősegélynyújtó vizsgáztatás, ifjúsági programok, stb. ) biztonságos formában folytatódhassanak és a megváltozott körülmények ellenére is minél többen fordulhassanak hozzánk. Ezzel párhuzamosan, önkéntesek bevonásával országszerte kiegészítő feladatokkal támogattuk a hatóságokat és az egészségügyet, segélyakcióink keretében a járvány alatt több százezer embernek segítettünk.

Ahhoz, hogy ez sikerülhessen támogatóink és önkénteseink elhivatottsága mellett nagyban hozzájárult, hogy 2020-ban jóval többen ajánlották nekünk személyi jövedelemadójuk civil szervezetek számára odaítélhető 1%-át.

Célunk, hogy 2021-ben is minél többen ajánlják fel adójuk 1%-át a Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezetének!

Köszönjük, ha adójának 1%-val a mi munkánkat támogatja!

Adószámunk: 19215109-2-16

Módosítás: ( 2021. április 20. kedd, 17:37 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak