Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Hírek, közlemények Segítesen Adója 1%-val !

Segítesen Adója 1%-val !

E-mail Nyomtatás PDF

Segítsen adója 1%-val!

 

Egy eszme. Egy mozgalom. 132 éve az emberekért. Segítse munkánkat személyi jövedelemadójának 1%-ával!

A Magyar Vöröskereszt számára kétféle módon tudja felajánlani személyi jövedelemadójának 1 százalékát. A nyomtatványcsomag részét képező 1253. számú NAV elektronikus nyomtatvány „EGYSZA” mellékletének kitöltésével. A nyomtatvány letöltése a NAV honlapján lehetséges: www.nav.gov.hu (kézzel kitöltött adóbevallás és a NAV számítógépes programjával elektronikusan kitöltött bevallás esetén is). A nyomtatványon tüntesse fel a Magyar Vöröskeresztet és a kiválasztott szervezeti egység adószámát. Ezt a lapot nem kell külön borítékba helyezni, de be kell írnia nevét és adóazonosító jelét a megfelelő sorokba. A Magyar Vöröskereszt 1 százalékos rendelkezői nyilatkozata letölthető a www.voroskereszt.hu oldalról is. A kinyomtatott  dokumentumon a kedvezményezett nevét és adószámát kell feltüntetni, majd borítékba helyezni, amit le kell zárni.

A felajánlónak a borítékra rá kell írnia saját adóazonosítóját, és a leragasztott felületen átnyúlóan alá kell írnia. A borítékot mellékelheti adóbevallásához, vagy egy nagyobb méretű másik borítékba téve beküldheti postai úton is az illetékes NAV-kirendeltség címére. Ezzel a lehetőséggel akkor is élhet, ha adóbevallását Ön vagy munkáltatója már korábban beküldte, de az 1 százalékról elfelejtett nyilatkozni.

A 2013. május 21-i határidőt azonban ekkor is be kell tartani. A Magyar Vöröskereszt beszámolói az adó 1 százalékának felhasználásáról a  www.voroskereszt.hu oldalon megtekinthetők. Köszönjük felajánlását!

Magyar Vöröskereszt Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Szervezete adószáma: 19215109-2-16

Módosítás: ( 2013. május 13. hétfő, 17:07 )  

 

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak