Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Magyar Vöröskereszt   Keresőszolgálat   Véradó Adatbázis   Véradásszervezés   Megyei Szervezetek   Magyar Ifjúsági Vöröskereszt

Címlap Önkéntesség Légy az önkéntesünk!
Felhívás - légy az önkéntesünk!

Önkéntesség-Szakmaiság

E-mail Nyomtatás PDF

Magyarországon a Magyar Vöröskereszt a legnagyobb önkéntes bázissal rendelkező civil szervezet. Önkénteseink megfogalmazott igénye, hogy hasznos tevékenységeket biztosítsunk számukra. Ahhoz, hogy a hivatásos állami szervekkel együtt tudjunk működni, az adott szervezeteknek kell feltárnunk erőforrásainkat és közösen kell meghatározni az önkéntesek szakmai, kiegészítő jellegű foglalkoztatásának lehetőségeit. A szakmai önkéntesség hatékony segítséget jelenthet a hivatásos szervek munkájában, mindeközben a tevékenységet ellátó önkéntes rengeteget fejlődhet szakmailag, megkaphatja a továbbtanuláshoz szükséges tapasztalati, pályaorientációs iránymutatást egyaránt.

Bármely karitatív szervezet működésének biztosításához óhatatlanul szükség van a további generációk kinevelésére, a fiatalok felkészítésére mind a professzionális, mind az önkéntes szférában. A Vöröskereszthez csatlakozó fiatalok és fiatal felnőttek sok esetben maradnak felnőtt, munkavállaló korukban a Vöröskereszt kötelékében munkatársként vagy önkéntesként.

Módosítás: ( 2013. május 30. csütörtök, 15:57 ) Bővebben...
  

 

http://www.veradas.hu - Adjon vért Ön is!

Közösségi oldalak